Nieuwegeins Business Centre

Bij het NBC ben je welkom voor evenementen en bijeenkomsten. Het congrescentrum waar jij centraal staat.

 

Na de brand op onze locatie in september 2022, zijn we een tijdje stil geweest. We hebben echter zeker niet stil gezeten! In tegendeel: ons team heeft enorm hard gewerkt aan een nieuw NBC Congrescentrum. Alle plannen zijn inmiddels definitief en onze bouwvergunning is binnen. We kunnen dus beginnen aan de bouw van een geheel vernieuwde locatie. Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland, komen we anders en nóg beter terug dan voorheen. Wat hetzelfde is gebleven? Ons gedreven en betrokken team en ons full service concept waarmee wij als familiebedrijf unieke eventbelevingen creëren. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Meer informatie over het vernieuwde NBC? Kijk dan hier.  

 

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals  congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen, corporate events en uiteraard allerlei online bijeenkomsten.

 

Het NBC is een familiebedrijf en dat merk je aan onze betrokkenheid. Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden.

 

Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen. Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 2.000 personen.

 

Momenteel volgen wij de geldende maatregelen van de overheid op de voet. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in AV-techniek zodat wij op vaste basis online bijeenkomsten kunnen faciliteren in onze studio’s, zalen en hallen.

 

Op dit moment wordt het NBC volledig en grondig verbouwd naar de moderne eisen na een grote brand in 2022.

 

Vanaf 1 maart 2024 opent het NBC opnieuw haar deuren.

 

NB. Bij de bouw van het Nieuwegeins Business Center zijn vondsten gedaan, die geïnterpreteerd zijn als resten van een grafveld. Dit potentiële grafveld kan waarschijnlijk gerelateerd worden aan de inheems-Romeinse vindplaats. Nader onderzoek naar de begraafplaats heeft niet plaatsgevonden. Kijk hier voor bron en meer informatie.

 

Kijk hier voor bron en meer informatie en hier voor de exacte locatie.