Oktober

Geslaagde eerste editie WijkCafé op dinsdag 11 oktober!

Op dinsdag 11 oktober vond de eerste editie van het WijkCafé van het Wijkplatform ZHGB plaats. De deelnemers/sters lieten weten het een erg gewaardeerd initiatief te hebben gevonden en genoten van het thema "Vrienden van Kokkebogaard" door Roel Beuker, de muzikale bijdrage van Jos Caarls én de onderlinge informele gesprekken. En dat allemaal onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

In het WijkCafé wordt op een informele manier van gedachten gewisseld over onderwerpen die de wijken betreffen en de bewoners aangaan. En op elke editie wordt een specifiek en actueel thema besproken ingeleid door een deskundige én is er in de pauze gezellige live-muziek van iemand uit de wijken.

 

Schuift u dan ook eens vrijblijvend aan en maak zo ook kennis met de actieve groep vrijwilligers. Voor u is het ook een gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. De bijeenkomsten zijn gratis; bovendien zijn de consumpties voor rekening van het Wijkplatform. Vooraf aanmelden is gewenst (bestuur@wijzijnelkaarsburen.nl).

De volgende editie wordt gehouden op dinsdag 14 november

Het WijkCafé wordt georganiseerd in Buurtkamer De Groote Hond (Park Kokkebogaard).