ScoutingWeekend

Er wordt een verkenning gedaan met of het mogelijk is om in  samenwerking met Scouting Jan van Hoof een uniek ScoutingWeekend te organiseren. Dus een weekend met een overnachting in tenten en boordevol met boeiende en spannende activiteiten zoals bv speurtochten door het Park om zo ook kennis te maken met deze unieke jeugdactiviteit. Deze speurtochten zullen ook "los" in De Groote Hond verkrijgbaar zijn.

 

Scouting Jan van Hoof Nieuwegein is lid van Scouting Nederland en daarmee onderdeel van de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van het land. 

Scouting staat voor uitdaging! Scouting zorgt voor leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren. De activiteiten zijn er op gericht dat - naarmate de kinderen ouder worden- de begeleiding afneemt en de zelfstandigheid toeneemt. 

De Jan van Hoof groep heeft zijn plek op Fort Jutphaas en is een 'landscouting'; je kunt al naar de Jan van Hoof groep vanaf 5 jaar!

Kijk hier voor bron en meer informatie.