Buurtkamer De Groote Hond

De Groote Hond is de Buurtkamer van de wijk. Een initiatief door en voor buurtbewoners van de wijken Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve. Kom langs voor koffie met een wolkje aandacht. Je bent welkom op Ma:13.30–16.00 uur, Di-Wo: 10.00–17.00 uur en Do: 10.00-13.00.

 

Doe bij ons wat je thuis zou willen
Vier je verjaardag, vergader met je clubgenoten of spreek in de Hond af met je vriendenclub. Waar je huis te klein voor is kan bij ons met gemak. Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers.

 

Activiteiten in De Groote Hond
Steeds meer wijkbewoners vinden de weg naar DGH. Wil je zelf ook een kijkje nemen dan ben je van harte welkom. Niks hoeft en er kan veel.

 

Een spelletjesclub, een etentje met je straat
Heb je een goed idee, zin om regelmatig te kaarten bijvoorbeeld? DGH biedt alle faciliteiten om er iets gezelligs van te maken. Kom langs bij DGH als het hek open staat of stuur een e-mailtje. Heb je een plannetje? Bespreek de mogelijkheden met DGH.

 

Jouw gezelligheid is hard nodig
Het is fijn als jij komt helpen: Hoe meer vrijwilligers hoe meer uren we open kunnen. Je kunt op vele manieren vrijwilliger zijn in De Groote Hond. Voor het onderhoud, in de tuin, het bestuur… en vooral dus als aandachtschenker. Je draait mee in een groot team van collega’s. Je kunt zelf aangeven op welke dag(delen) je beschikbaar bent. Zo is het voor jou en ons het gezelligst.

 

Tenslotte
De Groote Hond wil zo vaak mogelijk open zijn. Dat lukt alleen als er voldoende vrijwilligers zijn. Een enkele keer gebeurd het dat we open willen en dat het toch niet lukt. Op Facebook staat de meest actuele informatie.

 

Kijk hier voor bron en meer informatie en hier voor de exacte locatie.