Februari

In deze editie op dinsdag 6 februari wordt ingegaan op een nieuw initiatief van "Kwartiermaker" Ann de Vries … de opzet van een “Platform Evenementen Nieuwegein-Noord” (PLANN). Doel van dit initiatief is om tot meer evenementen en activiteiten in Nieuwegein-Noord te komen. Immers, evenementen zijn belangrijk. Ze geven plezier en ontspanning, dragen bij aan een aantrekkelijk woon-, leef- werk- en bedrijfsklimaat en helpen ons om maatschappelijke en culturele doelen te bereiken en stimuleren verbinden en ontmoeten van de wijkbewoners.

 

Programma

19.00 - 19.30 : Ontvangst

19.30 - 20.00 : Themabespreking “Platform Evenementen Nieuwegein" (PLANN) door Ann de Vries

20.00 - 20.30 : Muzikaal optreden van zanger Ronald van der Put *)

20.30 - 22.00 : Informeel

*) Ronald van der Put heeft al een aantal keren opgetreden in o.a. het Buurtplein De Componist. Hij begon zijn muzikale en boeiende reis door de muziekwereld zo’n 25 jaar geleden in een café aan de Oude Gracht in Utrecht. Karaoke-avonden, zanglessen én talentenjachten waren het vervolg zoals o.a. zijn 2e plaats bij een Talentenjacht in Vleuten waar hij met "Unchained Melodie" van de Ritchie Brothers het publiek betoverde.

 

Het WijkCafé is bedoeld om de binding met de wijkbewoners te versterken, hen frequenter te ontmoeten én om zo mogelijk nieuwe vrijwilligers te werven start het Wijkplatform iedere 2e dinsdag van de maand het “WijkCafé”.

 

Attentie … elke nieuwe editie van het WijkCafé wordt nu georganiseerd in combinatie met het Bewonersoverleg.