Buiten Beter

Heb je een melding met betrekking tot de openbare ruimte? Neem dan contact op met 14 030 (plaatselijke gemeente). Of doe jouw melding via de app Buiten Beter


BuitenBeter is ontwikkeld vanuit het perspectief van zowel inwoner als gemeente, zodat meldingen makkelijk gedaan en opgelost kunnen worden. Zo kun je zelf bijdragen aan een prettige leefomgeving en daarnaast kan de gemeente alle hulp gebruiken om de buitenruimte schoon, heel en veilig te houden.

 

Ook wij kunnen alle hulp gebruiken om dit concept te verbeteren en uit te dragen. Inmiddels hebben we al heel veel positieve en opbouwende respons gekregen. Dank hiervoor!

Er wordt hard gewerkt aan versies voor zoveel mogelijk type smartphones en uiteraard blijven we de app vernieuwen op basis van jouw feedback. Daarnaast worden technische koppelingen naar verschillende computersystemen binnen gemeenten steeds verder verbeterd.

 

We houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en beantwoorden hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een opmerking of idee? Mail of Twitter het ons!

 

Kijk hier voor bron en meer informatie. Tip … download de Buiten Beter App  op jouw mobiel. Zie voorbeeld hiernaast.