Airbnb 100 jarig voormalig vrachtschip

“Verrassende” logeerlocatie … eens een 100 jarig vrachtschip van Raymond & Pauline langs het Merwedekanaal aan de Utrechtsestraatweg (Jutphaas) ter hoogte van de voormalige Buitenplaats

Zwanenburg.


Ervaar het leven op het water op dit prachtige schip (22 meter), de Jacoba M., gebouwd in 1922! Van alle gemakken voorzien en zeer stijlvol verbouwd en ingericht. Zodra je aan boord stapt, voel je de rust en ontspanning en begrijp je direct waarom mensen kiezen om op een boot te gaan wonen.

 

De thuishaven van het schip bevindt zich op een prachtige en levendige plek in het (oude) Nieuwegein, Jutphaas aan het Merwedekanaal. Het Merwedekanaal is een verbindingswater tussen de grote rivieren en het Amsterdam Rijnkanaal. Hierdoor varen zowel grote schepen als de kleine(re) pleziervaartuigen regelmatig voorbij, wat deze ervaring van het leven op het water nog mooier en completer maakt. En ook viervoeters zijn van harte welkom!

 

Waar je op moet letten

* Het blijft natuurlijk een schip, waardoor een verblijf niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. 
* De woon- en slaapruimten bevinden zich in het ruim van het schip; waardoor deze alleen te bereiken zijn via een steile (maar korte) trap. 
* De stahoogte in de woonruimte ligt tussen de 1.95 en 2.00 meter. 
* De 2-persoonsbedden (2 van de 3) , zijn 1.40 m.
* De gemeente Nieuwegein rekent Euro 1,53 per persoon per nacht aan toeristenbelasting.
* Wij verzoeken de gasten het totaalbedrag bij vertrek op de boot achter te laten.

 

Kijk hier voor bron en meer informatie en hier voor de exacte locatie.