Wijkberichten/Wijkkrant

Redactieleden gezocht

De redactie van de Wijkkrant blijft altijd behoefte hebben aan nieuweschrijvers. De Wijkkrant komt 4x per jaar uit. Het is 2 tot 4 uur werk per week, vooral in de weken voor de deadline voor de publicatie.


Belangstelling? Stuur dan een mail naar redactie@wijzijnelkaarsburen.nl
In de nieuwe Wijkkrant nr. 3 (zie onderstaand) staat hierover ook een artikel. Vanuit de bewoners wordt wel eens de vraag gesteld of een wijkkrant op papier nog wel van deze tijd is gezien de nieuwe website en de social media. Het bestuur wil de Wijkkrant handhaven omdat veel ouderen niet digitaal actief zijn en omdat de Wijkkrant voor hen belangrijk is. Maar het is een terechte vraag.

 

Kijk onderstaand naar de verschenen edities dit jaar en hier naar alle verschenen edities. De Wijkkrant wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente waarvoor onze grote dank!

Editie 1 2024
PDF – 1,5 MB 82 downloads

De Wijkkrant start met een nieuwe rubriek "Er zit Muziek in onze Wijken" en het eerste artikel in deze serie is een interview met Remco Busink die zijn eigen instrumenten bouwt ... "Luiten, lieren en hakkeborden: alles zelf gebouwd".

Wijkkrant 4 2023 Def
PDF – 1,6 MB 88 downloads

Zaterdag 1 juli was het Open Tuinendag in Park Kokkebogaard,
deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door het Milieu Educatie Centrum (MEC). Meerdere parken doen hieraan mee, Park Kokkebogaard dit jaar voor het eerst.

Wijkkrant 1
PDF – 3,2 MB 154 downloads

Gevaarlijke situaties voor komend en gaand verkeer. De oprit op de Diepenbrocklaan is veel te smal en fietsers worden regelmatig over het hoofd gezien

Wijkkrant 2
PDF – 1,5 MB 99 downloads

Wethouder John van Engelen (rechts) heette iedereen van harte welkom

Wijkkrant 2023 10 03 Web
PDF – 1,9 MB 93 downloads

Redactie Wijkkrant heeft grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers/sters